WHISE verwondert en verenigt

Voor koplopers en veranderaars bij zorginstellingen en gemeenten werken we aan vraagstukken die gaan over wervingskracht of het ontwikkelen van andere samenlevingsconcepten.

We kennen de wereld van zorg, lokale overheid, sport en onderwijs, omdat we ons al jaren focussen op het laten excelleren van organisaties zoals die van u. Niet met wollige adviezen en vuistdikke plannen. Maar met vernieuwende, inspirerende en toepasbare oplossingen.

Die oplossingen ontwikkelen we samen met u. Onze kracht is het om uw denkkracht, energie en kennis los te maken en richting te geven. We verhelderen uw doel en kijken wat de beste manier is om dit te bereiken. Ook leggen we verrassende dwarsverbanden met werelden buiten uw organisatie.

We nemen daarbij wisselend de rol in van:

Groeistrateeg
Conceptontwikkelaar
Wervingsexpert
Procesregisseur

Samen met u stippelen we vervolgens de beste route voor uw organisatie uit. Met een optimale afstemming tussen organisatieambities, de dagelijkse werkzaamheden en talenten van medewerkers.

En daarna is het aan u. Whise zorgt ervoor dat mensen binnen en buiten uw organisatie met nieuwe energie vooruitgaan. Maar dat ze ook een nieuwe routes durven in te slaan als de situatie daarom vraagt.

Wat complex is maken we eenvoudig en aansprekend. En we activeren u om (weer) zelf te excelleren!

Voor social profit