wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
martine van boekel
marc vermeulen
sylvie van der heijden
anna telder
morris oosterling
frans van dooremalen

 

Anna telder

Met een passie voor organiseren en initiëren ben ik de afgelopen jaren enthousiast begonnen in het werkveld. Het helpen van bedrijven en maatschappelijke organisaties om op een slimme manier iets meer voor de wereld te kunnen betekenen is iets waarvoor ik me met veel enthousiasme inzet. Ik word blij van elke nieuwe ervaring, die zowel mij als de ander helpt om te blijven ontwikkelen.

Op dit moment ben ik student aan de universiteit in Tilburg waar ik Organisatiewetenschappen studeer. Daarnaast ben ik daar ook actief als bestuurslid van de faculteitsvereniging van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. Vanuit deze positie heb ik veel geleerd over de wereld van universiteiten en studenten, maar ook over de onderwerpen die de generatie van beginnende werknemers bezighoudt en inspireert.  

Ik ben een

verbinder; door mijn enthousiasme en initiatief probeer ik veel verschillende werelden aan elkaar te verbinden. Samen kunnen we meer bereiken, dat is waar ik in geloof.

organisator; het vertalen en bedenken van nieuwe ideeën en plannen naar een passende uitvoering in de praktijk is mijn passie. De gewenste stappen concreet maken, en efficiënt uitvoeren, is iets waar ik graag mee bezig ben.

ontrafelaar; ik analyseer graag abstracte vraagstukken en kom snel tot de kern waar het om draait.

Ik support je graag met het concretiseren en uitvoeren van jouw plannen, om meer sociale winst en waarde te ontwikkelen.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie