wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
carolien kram
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
marc vermeulen
sylvie van der heijden
fides lapidaire
morris oosterling

 

carolien kram

Door mijn jarenlange ervaring als marketeer in het bedrijfsleven en als strategisch adviseur voor non profit organisaties, ontdekte ik dat waardecreatie vele malen complexer is voor maatschappelijke organisaties. Er is immers geen markt waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Toch is het marketingdenken steeds meer tot de zorg en het onderwijs doorgedrongen, vanuit de behoefte zicht te krijgen op het rendement van maatschappelijke investeringen. De vele misstanden van de afgelopen jaren illustreren dat het marketingdenken niet toereikend is. We moeten op zoek naar nieuwe manieren maatschappelijke waarde te creëren. En daar draag ik graag aan bij!

Het Social Profit Canvas biedt de mogelijkheid om de dienstverlening, de verschillende belanghebbenden en de waarde van de dienstverlening in kaart te brengen. Het model is op deze manier een handig vertrekpunt op weg naar meer sociale winst en waarde.

Ik ben een:

een pragmatische vertaler: door te luisteren en te confronteren maak ik van complexe vraagstukken werkbare plannen waarmee organisaties concreet aan de slag kunnen. Waarbij ik het doel niet uit het oog verlies.

een verbinder:  vanuit de visie dat iedereen kan leren ben ik een verbinder met een groot probleemoplossend vermogen.

een energieke adviseur: door mijn optimisme en open karakter geef ik mensen energie en vertrouwen. Met duidelijke stappen en een concrete aanpak gaan we aan de slag.

Ik ken de uitdagingen maatschappelijke organisatie om hun sociale winst en waarde te vergroten. Als strategisch adviseur en hands-on programmamanager ondersteun ik graag in dit proces.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie