wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
carolien kram
jaap hoenderdos
theo camps
fides lapidaire
marc vermeulen
sylvie van der heijden
erik frieling
morris oosterling

 

erik frieling

Voor wie hebben wij als organisatie betekenis en behalen wij de doelen die er maatschappelijk toe doen? Deze vraag staat in mijn werk altijd centraal. Het is mijn persoonlijke drijfveer om opdrachtgevers te helpen hun toegevoegde waarde beter uit te kunnen leggen, zodat ze zich makkelijker kunnen onderscheiden, zich beter kunnen organiseren en vanuit dezelfde taal en hetzelfde begrip samen kunnen werken aan het realiseren van die ene belangrijke missie.

Ik ben een:

Scherpe luisteraar; geïnteresseerd in de verschillende verhalen en perspectieven. Met oor voor wat er leeft in de organisatie en bij de mensen.

Strategisch adviseur; de ambitie zien, de inhoud doorgronden en het krachtenveld op waarde schatten om samen strategieën te bedenken voor duurzame waardecreatie voor alle betrokkenen.

Verbindende regisseur; richting geven aan ontwikkeling en verandering door mensen te verbinden aan ambities waarin ze hun talent optimaal kunnen benutten. 

Ik ken de werelden van onderwijs, overheid en zorg en hun uitdagingen om maatschappelijk winst en waarde te realiseren.

Ik support je graag in het gezamenlijk realiseren van maatschappelijke winst en waarde.

 

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie