wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
martine van boekel
marc vermeulen
sylvie van der heijden
anna telder
morris oosterling
frans van dooremalen

 

Martine van Boekel

Iedereen heeft het recht om mee te mogen doen! Mijn loopbaan kenmerkt zich door deze overtuiging. Ik heb gewerkt voor gemeenten, maar ook voor maatschappelijke organisaties en mijn werkzame leven speelt zich af in het sociale domein. Dit domein kenmerkt zich door systemen, wetten en ondersteunende organisaties die bedoeld zijn om mensen te faciliteren om mee te kunnen doen. Maar het blijft moeilijk om antwoord te geven op de vraag, in hoeverre die inzet daar écht aan bijdraagt.

De projecten bij Whise dragen bij aan een antwoord op deze vraag. Met Whise gaan we aan de slag met vragen als: Wát willen we bereiken, Wie doet daarin wat? Voor welke resultaten neem je echt verantwoordelijkheid? Welke bijvangst kun en wil je realiseren. Dat dit geen ‘hoog over’ verhaal blijft, maar wordt vertaald naar een praktisch meetplan waar je mee vooruit kunt, vindt ik een prachtig resultaat. 

Ik ben een

strateeg; de complexe wereld van het sociaal domein en de uitdagingen van de transformatie vragen om nieuwe oplossingen. Dat gaat niet vanzelf, maar vraagt om een verbindende heldere strategie, die de verschillende betrokkenen op een lijn krijgt.

veranderaar; ik weet mensen mee te nemen in verandertrajecten waarbij mijn gevoel voor humor en oog voor de menselijke kant, bijdraagt aan goede sfeer en optimisme over de uitkomst.

verbinder; mijn kracht om op de verschillende niveaus aansluiting te vinden en mensen met elkaar te verbinden draagt bij aan het succes van de projecten die ik leid.

Ik ken de werelden van het sociaal domein. Zowel vanuit het gemeentelijke perspectief als dat van maatschappelijke (vrijwilligers-) organisaties. 

Ik support je graag om te komen tot een praktisch verhaal over waar je als organisatie voor staat, op welke resultaten je afgerekend wil worden en op welke bijvangst je rekent.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie