Whise is het bedrijf voor Social Profit

Wij geloven in een mooiere samenleving. Een samenleving die anders is dan nu. Wij zijn er voor organisaties en bedrijven die net als wij koploper willen zijn. Die samen met ons willen werken aan sociale winst en waarde. Wij zorgen dat u in staat bent om uw ambities met energie en vertrouwen vorm te geven. Voor uw cliënten, medewerkers en voor uw inwoners.

Wij zijn er voor een mooiere samenleving. Door u.

 

Whise wil u laten verwonderen en verbinden.

Eenvoudig en doortastend. Vernieuwend, inspirerend en richtinggevend. Niet alleen, maar samen. Dat doen wij door uw denkkracht, kennis en energie in te zetten. En samen naar nieuwe connecties te zoeken met werelden die buiten uw organisatie liggen. Vanuit uw ambitie ontwerpen wij een concept of advies én begeleiden het proces richting concreet eindresultaat.

Wij nemen daarbij steeds een rol in die op dát moment past in het proces:

Groeistrateeg

Procesregisseur

Conceptontwikkelaar

Whise is al jaren het bedrijf voor social profit.

Wij kennen de werelden van de zorg, de lokale overheden, sportorganisaties, onderwijs en het bedrijfsleven. Wij signaleren dat bij iedereen een steeds grotere behoefte is om een structurele bijdrage te leveren aan een inclusievere en betere samenleving. Wij zorgen ervoor dat deze werelden elkaar begrijpen, dat we ambities verenigen en samen vooruitgaan.