Wij 
verwonderen ontrafelen ontwerpen gidsen

onze klanten effecten vraagstukken verbindingen oplossingen strategiën mensen effecten

voor meer social profit.
Met jou.

wij zien potentie voor een nieuwe samenleving

de rek van déze samenleving is eruit

We leven in welvaart. Elke Nederlander heeft recht op het beste: van zorg tot onderwijs. Tenminste, dat is de verwachting die velen van ons hebben. Maar de inrichting van onze verzorgingsstaat is onhoudbaar en verwachtingen en beloften zijn inmiddels aan het kantelen. Een continue zoektocht naar het nieuwe evenwicht is het gevolg.

Wij zien potentie voor een samenleving waarin we nieuwe mogelijkheden verkennen, ontdekken en bij elkaar brengen. Een samenleving waarin mensen uit alle sectoren grenzeloos samenwerken, niemand uitsluiten en streven naar meer sociale winst en waarde die zij zelf bepalen én realiseren.

Het kán.

wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
martine van boekel
marc vermeulen
sylvie van der heijden
anna telder
morris oosterling
frans van dooremalen

wij verenigen wetenschap met praktijk

Reflectie met actie. Innovaties met onderbouwde toepassingen. Sector met sector. Jouw denkkracht, vakmanschap en energie met die van anderen. Zo creëren we op grensvlakken onverwachte combinaties en inzichten.

Wij kennen de werelden van zorg, welzijn, lokale overheden, verenigingen, onderwijs én bedrijfsleven. Samen met jou brengen we ambities in de juiste versnelling naar een concreet en aantrekkelijk resultaat.

ons dna

 

verwonderen

We verrassen en verbazen. Vragen en luisteren. Experimenteren en leren. We zien de schoonheid van gewone dingen en genieten van verschillen. Omdat niets is wat het lijkt.

verdraaien

We gaan door tot het klopt. In hoofd en hart. Als we weten en voelen dat het anders kan. Er is namelijk altijd een andere kant. Zo ontstaan logische en aantrekkelijke oplossingen die toekomstproof zijn.

supporten

We geloven in jou. Jij hebt het talent, de denkkracht, ervaring en het vakmanschap. We supporten je om jouw ambities te realiseren. Leren kan met alles en kan overal.

eigen WHISE heid:

We doen waar we goed in zijn en volgen onze eigen route. We zeggen daarom ook wel eens ‘nee’. We starten met twijfels, maar vooral vanuit een vertrouwen dat er unieke paden en patronen ontstaan. Die we samen creëren.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie