wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
martine van boekel
marc vermeulen
sylvie van der heijden
anna telder
morris oosterling
frans van dooremalen

 

theo camps

Vanuit mijn rol als hoogleraar Organisatiekunde & Bestuurskunde evenals in mijn rol als management consultant voor overheid- als (non)profitorganisaties, heb ik gemerkt dat de begrippen die we gebruiken voor de bepaling van waarde, winst en rendement niet toereikend zijn in relatie tot maatschappelijke vraagstukken.

Tegelijkertijd liggen er grote ecologische en economische vraagstukken die om een antwoord vragen. Vanuit mijn visie is het noodzakelijk om verschillende maatschappelijke thema’s, maar zeker ook publiek en private werelden, aan elkaar te verbinden. Het social profit canvas biedt inzicht in de sociale winst en waarde, zowel voor de overheid als voor (non) profit organisaties met maatschappelijke opgaven. Het is mijn persoonlijke drijfveer een bijdrage te leveren aan de toekomst van onze samenleving; daarvoor is een andere benadering van waarde, winst en rendement noodzakelijk.

Ik ben een

Ontwerper; die op basis van wetenschappelijk onderzoek bouwt aan publieke waarde, waarbij de laatste jaren de focus lag op publiek-private netwerkorganisaties.

Analyticus; die complexe strategische vraagstukken goed kan doorgronden.

Richtinggever; als bestuursvoorzitter van de Berenschot Groep en management consultant bij overheid en (non)profit-organisaties.

Ik ken de werelden van zowel overheid als (non) profit organisaties en weet hun sociale winst en waarde te duiden.

Ik support je graag om de sociale winst en waarde van jouw organisatie te vergroten.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie