wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
martine van boekel
marc vermeulen
sylvie van der heijden
anna telder
morris oosterling
frans van dooremalen

 

mark wolbert

Het kan anders én het kan beter. Dat zijn mijn drijfveren geweest om al op jonge leeftijd te starten met mijn eigen onderneming. Altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen en manieren om complexe vraagstukken eenvoudig te maken. Zo ontstond ook de samenwerking met TIAS (School voor Business and Society) en de ontwikkeling van het social profit canvas.

Het is een model met een missie. Een vertrekpunt voor meer sociale winst en waarde. Dat inzicht geeft in de inzet van ons maatschappelijk kapitaal en het ook rechtvaardigt. Het is mijn overtuiging dat maatschappelijke organisaties zelf in staat zijn om hier op een andere en eigen manier aan bij te dragen. Waarbij de energie van mensen leidend is om vooruit te komen met elkaar. Ik heb altijd de rol van ‘voorbijganger’ ingenomen en hoop dat ook de komende jaren te doen. Sterk betrokken en samen optrekken maar altijd zo, dat de ander er mee verder kan.  

Ik ben een

verwonderaar; van bijna alle alledaagse dingen van het leven.

innovatieve denker; ik verenig wetenschappelijke inzichten met ervaringen uit de praktijk en maak vanuit het onbekende steeds weer nieuwe verbindingen.

richtinggever aan groei en ontwikkeling; ik ontwikkel nieuwe concepten en modellen voor een waardevolle toekomst.

Ik ken de werelden van zorg en welzijn, lokale overheden, vrijwilligersorganisaties, onderwijs, verenigingen, fondsen en het bedrijfsleven. En weet hun vraagstukken en ambities met elkaar te verenigen. 

Ik support je graag met jouw ambities voor meer sociale winst en waarde.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie