wij zijn WHISE

een unieke mix van bevlogen professionals

Wat de één kan, kan de ander niet. Zo versterken we elkaar. Daarom werken we met een unieke mix van andersdenkende adviseurs, eigenzinnige experts en innovatieve invliegers.

mark wolbert
jaap hoenderdos
theo camps
rein van der horst
martine van boekel
marc vermeulen
sylvie van der heijden
anna telder
morris oosterling
frans van dooremalen

 

sylvie van der heijden

Mijn volledige loopbaan speelt zich af in het sociale domein. Vanuit verschillende rollen heb ik ervaren dat cijfers in rapportages nooit het complete verhaal vertellen. Het viel mij op hoe moeilijk het is om de gelaagdheid van resultaten inzichtelijk te maken in rapportages. Terwijl opdrachtgevers steeds scherper zijn op verantwoording en maatschappelijke waarde.  

Het is mijn ambitie om organisaties en teams te helpen om hun maatschappelijke waarde beter in kaart te brengen. Met het Social Profit Canvas is het wél mogelijk om de gelaagdheid te laten zien en een betere onderbouwing te geven van interventies en activiteiten waarbij recht wordt gedaan aan de klant, de professional en de samenleving. En daarmee levert het Social Profit Canvas een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het sociale domein.  

Ik ben een:

Verbinder; ik weet groepen samen te brengen en in beweging te krijgen op weg naar vernieuwing en verandering. Daarbij ga ik uit van het principe dat iedereen talent heeft.

Ontwikkelaar; vanuit inhoud, verhalen en talenten, ontwikkel ik samen met betrokken partijen nieuwe oplossingen voor samenlevingsvraagstukken.

Programmaleider; ik weet belangen en ambities in samenwerking om te zetten. Vanuit operationeel én strategisch perspectief.

Ik ken: het sociaal domein vanuit verschillende organisaties (gemeente, welzijn en maatschappelijke organisaties) en vanuit verschillende rollen. De laatste jaren heb ik me voornamelijk gericht op transformatievraagstukken van het sociale domein. 

Ik support: je graag om jouw talenten in te zetten ten behoeve van meer social profit.

Samenwerken aan een waardevolle toekomst?

WHISE, het bureau voor social profit creatie